Одржан меморијални турнир „Стјепан Лазић“ у Вајској

2976
Фото: РТС / Ветерани РТС-а

Прво издање меморијалног турнира „Стјепан Лазић“, одржано је у Вајској. Победник турнира је екипа „Тврђава“ из Бача. На турниру је учестововала и екипа ветерана РТС-а, која је заузела треће место.


Осам екипа учествовало је на турниру који се одржава у част погинулог Стјепана Лазића, некадашњег фудбалера ФК Лабудњача из Вајске, а потом и тренера омладинаца те екипе. Иако је такмичење било меморијалног карактера, виђен је одличан, узбудљив и неизвестан фудбал, а трибине школске хале у Вајској биле су испуњене до последњег места.

У Вајској је учествовала и екипа ветерана РТС-а, учесник турнира „Играјмо за 16″, који се игра у част 16 преминулих колега у бомбардовању 1999. године. Победник турнира и освајач пехара је тим Тврђава из Бача, која је у финалу савладала Славију из Бођана, након бољег извођења пенала. Треће место освојила је екипа РТС, која је такође победу извојевала након бољег шутирања пенала, против тима „Равна гора“.

Турнир у Вајској био је сјајна увертира и промоција меморијалног турнира „Играјмо за 16“. Након турнира, додељени су пехари, док је специјално признање и плакету за допринос и развој меморијалног турнира „Играјмо за 16“,  Ивану Фину из тима „Равна гора“, доделио председник организационог одбора међународног меморијалног турнира, Мирослав Медић.

Остави одговор

Молимо вас унесите ваш коментар
Унесите ваше име овде