Посета ергели оставила најлепши утисак

Деца из ПУ “Колибри” Бач посетили Карађорђево и Бачку Паланку

916

Деца из ПУ “Колибри” Бач (на слици деца из околних места – Селенча, Бођани, Плавна, Бачко Ново Село), узраст старије и најстарије групе, били су прошле недеље на екскурзији Бачка Паланка – Карађорђево. Исту ексурзију су имала и деца старијих и најстаријих група из Бача и Малог Бача нешто раније.


Циљ екскурзије је био пре свега да се деца лепо проведу, доживе нешто ново, осамостале се и упознају околна места.

Иако смо близу, многи никада нису посетили ергелу на Карађорђеву и управо је посета ергели оставила најлепши утисак на њих. ПУ „Колибри“ као установа има јако лепу сарадњу са родитељима и ту смо увек како за нашу децу, тако и за њих па смо и овај пут препознали жељу родитеља и деце да заједно путујемо.

У склопу екскурзије деца су имала и посету салашу – „Телеп ресорт“ у насељу Телеп, који се простире на више од 2.000 квадратних метара и највише је прилагођен малишанима. Поседује трамболину, клацкалице, љуљашке, дрвене кућице са тобоганом, полигон вештина, сто за стони тенис, пикадо, пешчаник, гуралице за најмлађе, као и дечије аутомате за љуљање … Коришћење мноштва тих справа и боравак на отвореном у игри и кретању био је још један од циљева екскурзије.

Захваљујући залагању директорице ПУ “Колибри” Бач, Ане Бошкић, која је брзо и одлично организовала ове екскурзије, деца су се лепо провела, а имала су и ручак у Гранд ресторану. Кући су отишли задовољни и срећни, испуњени даном у коме су игра и боравак у природи били на првом месту.

Остави одговор

Молимо вас унесите ваш коментар
Унесите ваше име овде