Акција од 01. до 31. децембра у продајним објектима Касице С

Касица за своје купце увек спреми сјајне цене!

1492

Касица С је ланац малопродајних објеката из Бачке Паланке, познате по пажљиво одабраном асортиману и изванредном односу цене и квалитета! Као што сте до сада навикли, поред редовних акцијских цена, сваке две недеље очекује вас нова сјајна акција. 


Поред Бачке Паланке, где их можете посетити на шест малопродајних објеката, такође поседују продајне објекте у Челареву, Бачу и Бачком Петровцу.

Акција од 01. до 31. децембра у продајним објектима Касице С

Ова изванредна понуда пружа невероватне попусте на прехрамбене производе и хемију чинећи Касица С незаобилазном дестинацијом за све који желе да остваре велике уштеде при куповини.

Касица С пружа сјајан квалитет, феноменалне цене и разноврсност у својој понуди.

Њихови продајни објекти, распоређени широм Бачке Паланке, омогућавају купцима да пронађу све што им је потребно на једном месту. Било да вам је потребна свежа храна, производи за кућу, козметика, хемија или било који други артикли за свакодневне потребе, Касица С има широк спектар производа високог квалитета.

Посетите неке од Касициних продајних објеката у Бачкој Паланци и околним местима током трајања ове акције и уживајте у широком асортиману производа одличног квалитета и остварите велике уштеде на својим куповинама.


Локације и радно време продавница Касице С у Општини Бач:

Бач

  • Југословенске Армије ББ (аутобуска станица) понедељак-субота: 7-20, недеља 7-12 часова

Остави одговор

Молимо вас унесите ваш коментар
Унесите ваше име овде