Свечани пријем носилаца дипломе „Вук Караџић“

У свечаној сали општине Бач

668

У свечаној сали општине Бач, одржан је свечани пријем носилаца Вукових диплома из основних школа, као и Пољопривредне школе у Бачу.


  • Из ОШ „Вук Караџић“, носиоци Вукове дипломе су: Теодора Зиндовић, Милица Ковачевић, уједно и ђак генерације, Иван Пенавин, Анђела Суботић, Саша Тодоровић и Наталија Генић.
  • Из ОШ „Јан Колар“ Селенча, носиоци Вукове дипломе су: Александар Алекси, Лука Меселђија, уједно и ђак генерације, Владимир Боршош, Тауна Киш и Нина Трусина.Из ОШ „Алекса Шантић“ Вајска, носиоци Вукове дипломе су: Нађа Модић Виктор Кекоц.
  • Из ОШ „Свети Сава“, Плавна, носиоци Вукове дипломе су: Кристина Новаковић, уједно и ђак генерације и Вукашин Жижак.
  • Из ОШ „Моша Пијаде“, Бачко Ново Село, носилац Вукове дипломе и ђак генерације је Ања Сендијар, док је ђак генерације у Средњој пољопривредној школи Милица Медић.

Најбоље ученике са подручја општине Бач, примио је председник општине Бач, др Стева Панић, који им је том приликом пожелео ученицима срећан наставак школовања, да буду добри људи и да им се снови остваре. Да и даље остварују одличне резултате, као и да што више улажу у своје образовање јер је то најважније.

Остави одговор

Молимо вас унесите ваш коментар
Унесите ваше име овде