Најава – Сеоске игре у Бођанима

У суботу 27. јула, на платоу испред ФК "Славија"

448

Манифестација Сеоске игре у Бођанима, ове године ће се одржати по 8. пут, на платоу испред ФК „Славија“, у суботу 27. јула. Овај догађај окупља мештане и посетиоце из околних места, нудећи дан испуњен забавом, спортом и дружењем.


У јутарњим сатима се одржава дечија ликовна колонија, а у послеподневним часовима, од 15:30 ће почети отварање Сеоских игара. Такмичење отварају деца ватрогасци вежбом на брентацама, а затим наступају у скакању у џаку. Следи вуча конопца између дечака и девојчица, а затим следи пена парти, у организацији ДВД „Бођани 1935“. Такмичарске дисциплине у категорији одраслих скок у даљ, бацање камена са рамена, обарање руке, надвлачење штапа, надвлачење конопца.

Учешће у манифестацији узеће и Коњички клуб „Товаришки липицанер“ који ће одржати фијакеријаду на стадиону ФК „Славија“. Осим свих наведених дисциплина, одржаће се такмичарско кување котлића,а након завршетка кувања, дружење ће се наставити уз живу свирку, осигуравајући весело и незаборавно вече за све присутне.

Остави одговор

Молимо вас унесите ваш коментар
Унесите ваше име овде