Дан отворених врата у Полицијским станицама широм Србије

272

У понедељак, 12. августа, Полицијска станица у Бачу ће обележити Међународни дан младих, отварањем својих врата за све грађане у периоду од 10 до 18 часова, како и све полицијске станице широм наше земље.


Министарство унутрашњих послова овим потезом жели да омогући младима и осталим грађанима да се упознају са безбедносним питањима и могућностима које пружа каријера у полицији.

Посетиоци ће имати прилику да разговарају са полицијским службеницима, да изразе своје ставове о безбедносним проблемима, уколико се сусрећу са њима, као и да добију савете. Такође, ово је шанса и да сазнате више о могућностима које пружа каријера у полицији. Ова акција је део напора да се оснажи сарадња између полиције и грађана и унапреди сигурност у општини Бачка Паланка.

Како је истакнуто у саопштењу Министарства унутрашњих послова, овај догађај пружа шансу младима да изнесу своје мишљење о безбедносним питањима, разговарају о проблемима који их се тичу, и открију како заједничким напорима може да се ради на сигурнијој заједници.

Остави одговор

Молимо вас унесите ваш коментар
Унесите ваше име овде