Подељене ђачке торбе првацима

335
ФОТО: Oпштина Бач / Facebook

Председница општине Бач, Лела Милиновић, је данас 02.09.2024. са својим сарадницима обишла основне школе на територији општине Бач, поводом почетка нове школске године.


Милиновић је доделила бесплатне ранчеве првацима у Бачу и Плавни. Том приликом им се обратила и пожелела срећан почетак.

„Драга децо, драги просветни радници и колеге, данас смо сви заједно још једанпут, закорачили у ново поглавље – звано почетак школске године. Он са собом сваке године доноси прегршт радости и лепих тренутака којима је ђачко доба обележено, али исто тако и много изазова са којима се сусрећу наши најмлађи, односно ђаци прваци. Позивам вас да им сви будемо подршка на њиховом путу одрастања и образовања, те да се трудимо да им заједничким снагама обезбедимо најбоље услове“, закључила је Милиновић.

Председница Скупштине општине Бач, Александра Берић је свечано уручила торбе првацима у Вајској и Бођанима, док је заменица председнице општине Бач, Марина Балабан присуствовала подели торби у основним школама у Селенчи и Бачком Новом Селу.

Општина Бач годинама уназад, као пример добре праксе, традиционално за све ђаке прваке обезбеђује бесплатне торбе.

Остави одговор

Молимо вас унесите ваш коментар
Унесите ваше име овде