Vzpieranie: Záverečné prípravy v Bac

Европски шампионат ће бити одржан у конкуренцији јуниора и млађих сениора у албанској Тирани од 15. до 25. октобра

1860
Zdroj: RTV

БАЧ – Наша мушка и женска репрезентација у дизању тегова од 25. септембра до 2. октобра у Суботици се припремала заједно са такмичарима „Спартака“ да би се од понедељка преселила у Бач, где ће обавити завршницу припрема за предстојећи шампионат Старог континента, који ће бити одржан у конкуренцији јуниора и млађих сениора у албанској Тирани од 15. до 25. октобра.


Наши проверени репрезентативци Радмила Загорац и Стеван Владисављев, са којима су и двоје изузетно талентованих и перспективних наших дизача Соња Бјелић и Филип Бертран, вежбају у два термина како би што спремнији дочекали надметања у главном граду Албаније.

„Имаћемо добро издање на шампионату Европе. Радмила Загорац је јуниорска шампионка и бронзана са сениорског првенства Европе, Стеван Владисављев је освајач бронзане медаље на последњем европском шампионату за млађе сениоре, али добре резултате очекујемо и од преосталих двоје наших такмичара. Припреме теку према плану и верујем да можемо доћи до одличја и на овом европском шампионату,“ каже селектор наше репрезентације Зоран Пантелић.

Наше репрезентација ће остати у Бачу до 13. октобра одакле ће дан касније кренути пут Тиране.

Nechajte odpoveď

Zadajte svoj komentár
Tu zadajte svoje meno