Искористите феноменалне јулске акције у Касици С

Уље за 149 динара и павлака од 400г за 115 динара су само неке од добрих цена које Касица нуди до краја јула.

590

Касица С је ланац малопродајних објеката из Бачке Паланке, познате по пажљиво одабраном асортиману и изванредном односу цене и квалитета! Као што сте до сада навикли, поред редовних акцијских цена, сваке две недеље очекује вас нова сјајна акција. 


Поред Бачке Паланке, где их можете посетити на шест малопродајних објеката, такође поседују продајне објекте у Челареву, Бачу и Бачком Петровцу.

Акција од 17 до 31 јула у продајним објектима Касице С

Ова изванредна понуда пружа невероватне попусте на прехрамбене производе и хемију чинећи Касица С незаобилазном дестинацијом за све који желе да остваре велике уштеде при куповини.

Касица С пружа сјајан квалитет, феноменалне цене и разноврсност у својој понуди.

Њихови продајни објекти, распоређени широм Бачке Паланке, омогућавају купцима да пронађу све што им је потребно на једном месту. Било да вам је потребна свежа храна, производи за кућу, козметика, хемија или било који други артикли за свакодневне потребе, Касица С има широк спектар производа високог квалитета.

Посетите неке од Касициних продајних објеката у Бачкој Паланци и околним местима током трајања ове акције и уживајте у широком асортиману производа одличног квалитета и остварите велике уштеде на својим куповинама.


Локације и радно време продавница Касице С у Општини Бач

  • Југословенске Армије ББ (аутобуска станица) понедељак-субота: 7-20, недеља 7-12 часова

[rev_slider alias=“belotehna“][/rev_slider]

Nechajte odpoveď

Zadajte svoj komentár
Tu zadajte svoje meno