Најава позоришне представе, комедија „ДРЖ НЕ ДАЈ“

комедија "ДРЖ НЕ ДАЈ"

878
ФОТО: NAXI RADIO BAČKA BAČ (Facebook)

Позоришна представа, комедија „ДРЖ НЕ ДАЈ“ биће играна у Великој сали библиотеке у Бачу, у петак, 15. септембра, са почетком од 20 часова.


У представи играју Соња Лештар, Наташа Боциј, Никола Ивачков и Ташана Дјордјевић. Аутори текста су Маја Гргић и Соња Лештар, а режију такодје потписује Маја Гргић.

Од момента када се двоје младих људи одлучују да заједно проведу живот, до јутра после прве брачне ноћи, дешавају им се ствари за које су мислили да увек неко други доживљава и да се то њима не може догодити. Упознавање породица, спискови, одабир хаљине, торте, музике, гостију, сале… само су неке од препрека које на духовит начин приказује представа “Држ’ не дај”. Питање је да ли ће младенци успети да се изборе са свим обичајима и правилима које “како Бог заповеда” треба обавити и да ли ће моћи да избалансирају танку границу између паганског и урбаног.

Карте за представу по цени од 400 динара могу се купити и у претпродаји у просторијама Народне библиотеке „Вук Караџић“ радним даном од 8 до 15 часова.

Nechajte odpoveď

Zadajte svoj komentár
Tu zadajte svoje meno