Возио аутомобил потпуно голишав и пресретао жене у Карађорђеву

Полиција је веома брзо реаговала и пронашла двадесетосмогодишњег мештанина Бачке Паланке који се сумњичи за ово дело

755

КАРАЂОРЂЕВО – Мушкарац (28) из Бачке Паланке, за кога мештани тврде да је прошле године узнемиравао становнике Карађорђева, возећи аутомобил потпуно голишав и мастурбирајући, у среду (19.06.), појавио се у истом месту, у раним јутарњим часовима.


Како незванично сазнајемо од мештанке Карађорђева, овај мушкарац је већ примећен прошле године у Карађорђеву, када је наг возио аутомобил.

„Тада је моја мајка прошла поред њега. Пре можда недељу дана, комшиница је прошла поред истог човека (предпостављамо да је иста особа). Данас га је друга комшиница видела, усликала таблице и јавила полицији“, наводи извор БАП ВЕСТИ.

Полиција је веома брзо реаговала и пронашла двадесетосмогодишњег мештанина Бачке Паланке који се сумњичи за ово дело. Он је приведен у Општинско јавно тужилаштво где је против њега покренут прекршајни поступак. Тужилаштво се изјаснило да у оваквом делу нема основа кривичне одговорности.

Полиција апелује на све грађане да пријаве сличне инциденте како би се спречило понављање оваквих догађаја у будућности.

Nechajte odpoveď

Zadajte svoj komentár
Tu zadajte svoje meno