Осме „Сеоске игре Бођани“

375
seoske igre bodjani

У суботу (27.07), осми пут по реду, одржана је традиционална манифестација „Сеоске игре Бођани“. „Сеоске игре Бођани“ настављају традицију окупљања заједнице кроз забаву, такмичења и дружење.


У духу такмичарског духа, деца су се надметала у различитим категоријама. Такмичење „Мали ватрогасци“ изазвало је посебно одушевљење, где су најмлађи показали своје вештине у симулираним ватрогасним задацима. Поред тога, такмичење у скакању у џаку и навлачењу конопца донело је много смеха и забаве, како за такмичаре, тако и за публику. Деца су и уживала у пена партију ове године.

На почетку програма присутне и такмичаре је поздравила председница Општине Бач Лела Милиновић. Она је честитала организаторима на успешној припреми манифестације и истакла значај овог догађаја за локалну заједницу. Својим говором, нагласила је да Бођани постављају висок стандард за све остале и подстакла је присутне речима: „Где је слога ту је и победа“, чиме је званично отворила овогодишње игре.

У оквиру манифестације, одржана је и крофнијада, а присутни су могли да купе колаче који су били изложени на штандовима. Такође, такмичење у кувању дивљачи привуло је љубитеље кулинарских умећа, где су најбољи кувари показали своје способности у припреми специјалитета од дивљачи.

„Сеоске игре Бођани“ настављају традицију окупљања свих генерација кроз забаву, такмичења и дружење.

 

Остави одговор

Молимо вас унесите ваш коментар
Унесите ваше име овде