Дани европске баштине – Дани Бача – ЖИВО НАСЛЕЂЕ

Посебан акценат пројекта даје се на оригиналне, савремене и професионалне видове промоције и пласирања дестинације Бач.

997

Туристичка организација општине Бач успешно је реализовала пројекат „Дане европске баштине – Дани Бача – ЖИВО НАСЛЕЂЕ „ који је подржало Министартсво туризма и омладине.


Реализацијом пројекта желимо да едукујемо локалну туристичку рецептивну индустрију: ресторане и угоститеље, власнике смештајних капацитета, младе који траже своја професионална усмерења (мотивишући их да наставак школовања вежу за туризам), као и све друге услужне делатности које имају директну и индиректну везу са туризмом.

ФОТО: Turistička Organizacija Opštine Bač (Facebook)

Посебан акценат пројекта даје се на оригиналне, савремене и професионалне видове промоције и пласирања дестинације Бач.

Као пример добре праксе ове године смо одабрали општину Инђија која својим иновацијама и новим туристичким производима задаје озбиљан задатак за све привредне субјекте који се баве развојем и промоцијом туризма у Србији. Етно кућа „Марадик“, „Келтско село“ , галерија „Адлигат“ и остали садржаји неки су од иновативних туристичких производа који су општину Инђија учинили атрактивном дестинацијом у Србији. Реализацију ове пројектне активности подржали су и општина Бач, ССШ “ Др Радивој Увалић“, Средња Пољопривредна школа Бач, КУД „Младост“ из Бача, Удружење за развој руралног и еко туризма „БАЧ У СРЦУ БАЧКЕ“ , као и индивидуалци који активно учествују у промоцији и развоју туризма општине Бач.

Nechajte odpoveď

Zadajte svoj komentár
Tu zadajte svoje meno