Преокрет са играчем мање

Кривањ - Нештин 3:2 (0:2)

1357

Протеклог викенда одигране су утакмице 20. кола Међуопштинске лиге Бачка Паланка – Бач – Бачки Петровац.


Кривањ – Нештин 3:2 (0:2)

СЕЛЕНЧА: Игралиште Кривња, гледалаца 100, судија Дражић (Бачка Паланка). Стрелци: Спасић у 69. и 75. и Цвијић у 80. за Кривањ, вукмировић у 25. и 38. минуту за Нештин.Жути картони: Кончар, Спасић, Јововић, Добош (Кривањ). Црвени картон: Стрехарски  (Кривањ)

КРИВАЊ: Нађ, Гајдош, Јововић, Хашка, Драгић, Кончар, Стрехарски, Добош, Павлов (Цвијић), Спасић  (Липтак), Кчонда.

НЕШТИН: Петковић, Валентик, Сич, Гњатовић, Пуделка, С. Ћулибрк, Ахметовић, Л. Божин, Вујовић, Увачек, Б. Вукмировић.

У првом полувремену домаћини стварали шансе, а Нештинци из две контре, постигли два гола. У наставку, иако су играли са играчем мање, фудбалери Кривња су смогли снаге да преокрену резултат.

Најзаслужнији за славље је Далибор Спасић који је постигао два ефектна гола из шутева. А, мало му је помогао и Цвијић, који је оверио победу.

(Аутор: Д. Јововић)


Бачка (Д) – Орлови 3:1 (2:0)

ДЕСПОТОВО: Игралиште Бачке, гледалаца 100, судија Јакић (Бач). Стрелци: Сантрач у 24. и Секеруш у 43. и 75. за Бачку, Гргић у 70. минуту за Орлове. Жути картони: Шимун, Зелен, Ј. Будић (Бачка), Баланго (Орлови).

БАЧКА: Пагач, Бајац (Грујић), Лакић, Ј. Будић (Марковић), Бабић, Парошки, Шимун, Вулић, Лукић (Гајић),  Сантрач (Зелен), Секеруш.

ОРЛОВИ: Клисарић, Гргић, Ђурић, Малетин, Ерак, Проле, Гајић (Пелемиш), Баланго, Јовцки (Карановић), Дамјанић.

Сантрач и Секеруш су бриљари и бодови су остали у Деспотову. Млади Орлови су се много трудили али су искуснији домаћини, нису дозвољавали да гости развију своју нападачку игру.

(Аутор: Л. Крунић)


Кулпин – Бачки хајдук 3:1 (1:0)

КУЛПИН: Игралиште Кулпина, гледалаца 100, судија Јањић (Нови Сад). Стрелци: Илић у 25. и Хашка у 54. и 71. (из пенала) за Кулпин, а Дринић у 53. минуту (из пенала) за Бачки хајдук.Жути картони: Илић (Кулпин), Владислав, Трифкановић (Бачки хајдук).

КУЛПИН: Д. Колар, Хашка, Зеленак, Томић, Занфировић, Валентик (Маковник), Илић, Г.Колар, Мрђан, Шекез (Креко) Кајтез.

БАЧКИ ХАЈДУК: Њењић, Т. Николић, Владислав, Трифкановић, И. Јановић, Бојић, Емић, Пеулић (Делић), Д. Николић, Дринић, Ишиковић.

Играчи Кулпина су славили, са два гола разлике, али, и у игри су надиграли госте. Домаћини су имали још много  шанси, али их нису све реализовали.

(Аутор: Г. Колар)


Соко – Борац (В) 5:0 (1:0)

НОВА ГАЈДОБРА: Игралиште Сокола гледалаца 150, судија Милешевић (Бачка Паланка). Стрелци: Родић у 4. и 68, Дангубић у 47. и Тасовац у 58. и 62. минуту.Жути картони: М. Тривуновић, Нешковић (Соко), Миклушев, Коменић на клупи (Борац).

СОКО: Црнчевић, Драговић, Стојановић, Тасовац, Д. Ратковић (Чурић), Дангубић (Лучић), М. Адамовић (Хијез), М. Тривуновић (Жарковић), Нешковић, Смајић.

БОРАЦ: Јагодић, Покрајац, Миклушев, Миљевић, О. Међедовић, Петковић, Шмитран (Н. Међедовић), Требовац, М. Арбутовић, Фабри, Н. Арбутовић.

Соколи су лакше него што су очекивали, дошли до победа.И могли су славити још убедљивије.

(Аутор: Л. К.)


Маглић – Славија (Б) 8:2 (5:0) 

МАГЛИЋ: Игралиште Маглића, гледалаца 100, судија Лалић (Бачка Паланка). Стрелци: Убипарип у 3. и 12, Сурла у 23, 46. и 50, Стаменковић у 24.и 28. и Прерадовић у 70. за Маглић, Петровић у 55. и 75. минуту (из пенала) за Славију.

МАГЛИЋ: Гајић, О. Стјепановић, Прерадовић, Стаменковић (Јокић), Кузмановић (Матијевић), Убипарип (Н. Стјепановић), Спасић, Сурла, Жижић (Илић), Милановић, Ербез (Крајновић).

СЛАВИЈА: Новаковић, Смољански, Радојчић, Л. Драча, Б. Јовановић, Девић, Секулић (Л. Хорват), Скејо, Б. Хорват, Петровић  (Стефановић), З. Јовановић.

Играчи Маглића су заслужено славили. Да су домаћи стрелци били мало прецизнији, и да нису играли превише комотно, и да се нису хтели просто ушетати лоптом у гостујућу мрежу ко зна колики би био крајњи резултат.

(Аутор: Н. Стојисављевић)


Младост (МБ) – Тврђава 0:2 (0:2)

МАЛИ БАЧ: Игралиште Младости, гледалаца 100, судија Малић (Бачка Паланка). Стрелац: Давидов у 13. и 45. минуту. Жути картони: Загорчић (Младост), Билобрк, Вучић, Стојчић, Аџић (Тврђава).

МЛАДОСТ: Хлебец, Ковачевић, Н. Ђукић, Ђукановић, Шолић (Немет), Загорчић, Дорошки (Шкорић), Стефановић, Врањеш, Добре (Милетић), Агбаба (Косовац).

ТВРЂАВА: Немет, Девић, Билобрк (Тркуља), Вучић, Шомоши, Давидов, Агбаба, Стојчић (Ћулибрк), Ковачевић (Вујиновић), Петровић, Аyић (Чичевски).

Значајна победа лидера на табели. Гости су већ у првом полувремену обезбедили победу, па су у наставку играли рутински фудбал.

(Аутор: Н. Ђукић)


СЕЛЕНЧА: Кривањ – Нештин 3:2, МАГЛИЋ: Маглић – Славија (Б) 8:2, НОВА ГАЈДОБРА: Соко – Борац (В) 5:0, МАЛИ БАЧ: Младост – Тврђава 0:2, ДЕСПОТОВО: Бачка – Орлови 3:1, КУЛПИН: Кулпин – Бачки хајдук 3:1. Славија из Пивница је била слободна.

2 Коментари

Остави одговор

Молимо вас унесите ваш коментар
Унесите ваше име овде