Одржана 9. Бачка куленијада и кобасицијада (ВИДЕО)

О манифестацији причао је Дарко Војновић, директор Туристичке организације општине Бач. Питали смо и учеснике из Бача, Бођана и Бачког Петровца, која је тајна доброг кулена? ПОГЛЕДАЈТЕ ПРИЛОГ!

2679

БАЧ – У Градском парку у Бачу, у суботу (30.04.), одржана је 9. Бачка куленијада и кобасицијада, у организацији Туристичке организације општине Бач, а уз подршку локалне самоуправе.


Учесници су излагали и такмичили се у најбољој кобасици, кулену и сланини, као и у печеној кобасици. Поред добре хране и пића, свакако је било добро дружење, које је употпунио и музички програм у парку. О манифестацији причао је Дарко Војновић, директор Туристичке организације општине Бач. Питали смо и учеснике из Бача, Бођана и Бачког Петровца, која је тајна доброг кулена?

6 Коментари

  1. farmacia online envГ­o gratis farmacia 24h or farmacia online barata y fiable
    https://maps.google.se/url?sa=t&url=https://farmacia.best farmacia 24h
    [url=http://toolbarqueries.google.com.om/url?sa=t&url=https://farmacia.best]farmacias baratas online envГ­o gratis[/url] farmacias online seguras en espaГ±a and [url=http://bleachforums.com/member.php?u=273512]farmacias baratas online envГ­o gratis[/url] farmacias online baratas

Остави одговор

Молимо вас унесите ваш коментар
Унесите ваше име овде