Фантастични резултати спортиста из Бача

242
Извор: Општина Бач

Поводом фантастичних спортских резултата дизача тегова „Херкулес“ и каратиста КК „Славија“ из Бача, најбоље спортисте на свечаном пријему су угостили Марина Балабан заменица председника општине Бач и Бранко Микавица заменик председника Скупштине општине Бач и председник спортског Савеза општине Бач.


Поздрављајући присутне Марина Балабан захвалила се младим спортистима што, као амбасадори, општину Бач представљају на најбољи могући начин а својим успесима, трудом и радом младима из бачке општине показују које су праве вредности и значај спорта за правила развој младих људи. Општина Бач ће и даље у складу са својим могућностима подржавати све спортисте, а посебно истицати и наградити најбоље међу њима.

Представници клубова Бранко Чалић и Хелга Борчић сагласили су се, да се труд и рад итекако исплате и да су ово резултати напорног рада спортиста и њихових тренера, који су препознали квалитет у овим младим људима.

У Суботици је 13. новембра одржано екипно првенство Србије и Гала Куп Србије за такмичарке и такмичаре у дизању тегова. Екипа КДТ „Херкулес“ из Бача остварила је историјских успех у раду клуба освојивши прво место у мушкој конкуренцији. У женској конкуренцији екипа КДТ „Херкулес“ освојила је друго место. Предвођени тренером Зораном Пантелићем овај изузетан резултат остварили су Стеван Владисављев, Филип Бертран, Јован Крњајац, Кристијан Бертран, Соња Бјелић и Радмила Загорац.

Поред тога, четворочлана репрезентација Србије у дизању тегова на протеклом шампионату Европе за јуниоре и млађе сениоре које је одржано у албанском Драчу остварила је невероватан и историјских успех, освојивши седам медаља, од којих су два сребрна и пет бронзаних одличја. На челу са сјајним селектором наше репрезентације Зораном Пантелићем дизачи тегова најавили су нову еру српских дизача на међународној сцени.

На 14. SKDUN WORLD COHAI KUP у Чешкој у Карловим Варима, за репрезентацију Србије, наступале су и 4 такмичарке из карате клуба „Славија“ из Бача. На првом великом и међународном такмичењу Ивана Мошмондор, ученица четвртог разреда основне школе, остварила је фантастичан успех освојивши друго место и сребрну медаљу.

Један коментар

Остави одговор

Молимо вас унесите ваш коментар
Унесите ваше име овде