Најбољи новогодишњи поклон за вашег мушкарца

Ближи се Нова година, а за многе жене поглед на календар уместо празничне еуфорије изазива благу нервозу због избора идеалног поклона за партнера.

1109

Ближи се Нова година, а за многе жене поглед на календар уместо празничне еуфорије изазива благу нервозу због избора идеалног поклона за партнера. Било да сте у вези тек пар месеци или вас везују године у браку, желећете да обрадујете вољену особу и да јој лепим даром започнете Нову годину.


За мало новогодишње чаролије размислите о лепим честиткама и жељама, припремите машне и украсан папир са зимским и божићним мотивима и крените у шопинг спремни да пазарите нешто што ће вашег мушкарца одушевити.

#1 Пиџама, кошуља, дукс, доњи веш

Један поглед на гардеробер вашег партнера је довољан да схватите којим одевним комадом бисте могли да изазовете изненађење и лепу реакцију. Можда је то плетени шал за снежне дане, нова елегантна кошуља за канцеларију или пак дукс за опуштене шетње? Интиман и свакако удобан поклон може бити пиџама или пак неки комплет мајице и боксерица. Не морате чак ни да обилазите радње у граду, посетите онлине продавницу доњег веша и од куће изаберите оне моделе за које верујете да суп о укусу вашег партнера.

Уколико вам буџет то дозвољава, можда можете осмислити цео оутфит, упарити шал и рукавице, уз кошуљу изабрати и кравату или лептир машну или пак изабрати пиџаму и боксерице истог дезена. Сваки детаљ се рачуна и може да буде попут вишњице на шлагу!

#2 Ручни сат

Има неке посебне симболике у даривању сата за Нову годину. Посебно ако ваш партнер већ неко време бира ручни сат за себе или жели да промени стил. Издвојите колико год да вам треба времена да обиђете јувелирнице и продавнице које продају модерне ручне сатове. Замолите продавца да вас информише о свим карактеристикама и бенефитима модела који вам се допадају. Наравно, увек можете пре одласка у куповину направити и мало истраживање на интернету и донети закључак који су најатрактивнији и најмодернији модели сатова. Тачно у поноћ поклоните свом партнеру часовник уз поруку да је увек право време за љубав! Дефинитивно поклон који говори: роматнично, празнично и пажљиво!

#3 Каиш или новчаник

Класични поклони су увек паметан избор, а кожа и аксесоари од природне коже показатељи да вам је стало и да посебно цените особу коју дарујете. Каиш, новчаник, футрола за лична документа и кредитне картице или можда чак торбица за посао – сваки од ових детаља је драгоцен и вредан поклон. Ако купујете новчаник, на пример, можете убацити ваучер за радњу са спортском опремом или за књижару и тако направити дупло изненађење.

Романтичне душе могу искористити ову шансу да убаце и фотографију, улазнице за концерт/представу или чак поруку на папиру са позивом на излазак. Посебно ће бити занимљива оваква игра за парове који су дуго у браку.

#4 Флаша вина или кригла за пиво

Ако је ваш партнер љубитељ доброг вина, непогрешиво ћете га обрадовати куповином неког примерка старије бербе. Пронађите подрум домаћег вина или се распитајте која је била родна година и изаберите вино високе класе и квалитета. Да поклон буде још комплетнији, упарите флашу са сетом персонализованих чаша или наручите да се изради персонализована кутија са пратећим прибором за вина. Искористите дочек Нове године да заједно уживате у слатком вину.

Неки мушкарци су више пивски тип, па је кригла са неким оригиналним (или шаљивим) натписом савршен поклон. Можете купити и пар кригли за вас двоје или можда комплет којим ће се хвалити пријатељима када дођу на утакмицу и пиво.

#5 Персонализоване шоље за кафу или чај

Многе фотографске радње данас нуде услугу штампања фотографије или натписа на керамичким шољама. Увек можете наручити штампу и персонализовање разних предмета и на интернету. Потребно је само да на време пронађете фотографију или стихове/поруку која вам посебно значи и изаберете хоће модел шоље. Ако ваш партнер (или ви) нисте романтични, онда пронађите неку шаљиву поруку о браку или интерну шалу која ће му измамити осмех сваки пут кад пије кафу!

#6 Књига или годишња претплата на часопис

За страствене заљубљенике у књижевност или стрипове је барем лако пронаћи савршен поклон. Шта ваш партнер воли да чита, у каквим књигама ужива? Можда већ извесно време прижељкује да добије комплет књига “Игре престола”, Толкиновог “Господара прстенова” или можда чак дечије – “Харија Потера” за своју библиотеку? Без сваке сумње изненађење ће бити право ако пронађете књигу по његовом укусу.

Подједнако занимљиво може да буде да свог супруга или дечка претплатите на омиљени часопис. На овај начин осигуравате да му поклон стигне не само за Нову годину, већ сваког месеца!

#7 Парфем или тоалетна вода

Парфем је попут аксесоара од коже и књига класичан поклон који има универзално значење и увек је добар избор. Можете “играти на сигурно” па купити омиљену марку парфема свог партнера или пак експериментисати са новим мирисним нотама. У сваком случају, уз неодољиве ароме, загрљаје и пољупце започети Нову годину чини се као сјајна идеја.

Поред парфема можете потражити и тоалетну воду или квалитетан афтершејв.

#8 “Појачајте” његову опрему за хоби

Који је хоби вашег мушкарца? Да ли слаже слагалице, игра фудбал, радо пеца или склапа 3Д моделе аутомобила? Можда ужива у калиграфији или сликању? Шта год да је занимација и извор опуштања за вашег партнера, ако му поклоните нешто од потребног прибора за тај хоби – шаљете двоструку поруку. Не само да му показујете да вам је стало до његове доколице и радости, већ и да га истински подржавате у свему што ради.

Најновије слушалице за играње игрица, нове боје за сликање акварела, комад алата за радионицу – заиста можете бескрајно бирати и осмишљавати поклон. Поента је само да то вашем мушкарцу користи!

#9 Поклоните путовање

Започети Нову годину путовањем диван је начин да освежите везу и дате једно другом крила не само у љубави, већ и у свим животним сферама. Ако радије не бисте путовали у јануару или уопште за време зиме, можете букирати смештај или уплатити аранжман за неки пролећни цитy бреак. Суштина је да то буде неки град, планина или одмаралиште о коме сте већ разговарали и маштате да га посетите заједно. Наравно, увек можете изненадити партнера (па и саме себе) изласком из зоне комфора и путовањем на неко неочекивано место. Вожња бициклом кроз Војводину и обилазак салаша у пролећим данима може бити занимљив излет.

Уколико је ваш партнер љубитељ скијања, за новогодишњи поклон можете да одаберете ски-викенд на Залтибору, Старој планини или Копаонику. Након активног дана на снегу опустите се у својој колиби уз кувано вино и неке посластице. Најбољи је поклон који можете поделити и у коме заједно уживате!

Остави одговор

Молимо вас унесите ваш коментар
Унесите ваше име овде