Завршен традиционални Светосавски турнир у малом фудбалу

На завршници турнира проглашени су и најбољи спортски појединци и колетив у 2023. години на подручју општине Бач.

278
Извор: naxi radio Bačka - Bač/Facebook

БАЧ – Традиционални Светосавски турнир у малом фудбалу, завршен је у среду (24.01.) у Бачу.


У јакој конкуренцији прво место је заузела екипа „Норланд спорт“ Бачка Паланка, друго место „2Н“ Бач и треће место „Кривањ“ Селенча.

За најбољег играча турнира је проглашен Весељко Трифуновић, за најбољег стрелца Никола Зиндовић, а за најбољег голмана Јово Грче. Екипа „АМК“ Бачка Бачка Паланка проглашена је за фер плеј екипу турнира.

На завршници турнира проглашени су и најбољи спортски појединци и колетив у 2023. години на подручју општине Бач.

У категорији пионира за најбоље су проглашени Вања Мандић ОК „Партизан“ Бач, Давид Чапанда СТК „Селенча“ и Зина Ђурчијански КК „Славија“ Бач.

У категори кадета за најбоље су проглашени Ања Сендијар ОК „Партизан“, Милица Ковачевић СТК „Селенча“ и Мирослав Јосић ОК „Партизан“.

У категорији сениора најбољи у 2023. години били су Радмила Загорац КДТ „Херкулес“ и Душан Михајловић ОК „Партизан“ Бач.

За најбољег тренера у општини Бач у 2023. години проглашена је Хелга Борчић КК „Славија“ Бач. За најбољи спортски колектив признање је добио ФК „Кривањ“ Селенча, а признања су добили и тим КК „Славија“ ( Невена Зеленовић, Наумов Милица, Ђурчијански Зина, Јовановић Теодора, Крижан Карла, Којадиновић Јања, Мошмондор Ивана) као и пионирска екипа ФК „Тврђава“ ( Вук Радун, Катарина Рајковић, Лазар Струхар, Марко Купусинац, Стефан Давидов, Милорад Калић, Лука Хајек, Мирослав Нецић, Стефан Тучев, Милан Торубаров, Андреј Носал, Вукашин Врањеш и тренери Цвија Ђенадија и Виктор Генић).

За најуспешнијег спортског радника у 2023. години признање је добио Милан Крстић УСР „Подунавље“ Бач. Признање за дугогодишњи рад на афирмацији спорта у општини Бач добио је Бранко Чалић, а призање за несебичну помоћ у развоју спорта у општини Бач добила је Трговинско услужна радња „РАД 2016“.

2 Коментари

Остави одговор

Молимо вас унесите ваш коментар
Унесите ваше име овде