Победници 10. Бачке кобасицијаде

Извештај са "Бачке куленијаде и кобасицијаде"

2325
Фото: Туристичка организација општине Бач

БАЧ – Туристичка организација општине Бач организовала је десету по реду традиционалну гастрономску манифестацију „Бачка куленијада и кобасицијада“ у Градском парку у Бачу, у суботу, 22. априла.


У категорији најбоља кобасица треће место припало је Јелени Бјелобаби из Бача, друго место Каролу Хорвату из Бачког Петровца, док је најбољи у овој категорији био Јан Хниљица из Бачког Петровца.

У категорили најбољи кулен треће место припало је Драгану Ћулибрку из Новог Сада, друго место је освојио Небојша Милиновић из Бача, док је по оцени жирија прво место освојио Јан Хниљица из Бачког Петровца.

У категорији најбоља сланина треће место је припало Предрагу Торубарову из Бача, друго место Каролу Хорвату из Бачког Петровца, док је прво место припало Драгану Ћулибрку из Новог Сада.

У категорији најбоља печена кобасица треће место припало је Удружењу пензионера из Вајске, друго место су освојили „Заборављени“ из Бача, док је победу у овој категорији однео Карол Хорват из Бачког Петровца.

Културно-забавни део програма увеличали су чланови КУД-а „Младост“ из Бача својим певачким и играчким делом. Лепо време, пријатна атмосфера, посетиоци, гости, учесници и излагачи учинили су ову манифестацију тако да остане у најлепшем сећању.

Победницима у ове четири категорије додељене су пригодне награде захваљујући спонзору ове манифестације „Алева доо“ из Београда.

Остави одговор

Молимо вас унесите ваш коментар
Унесите ваше име овде