Комплетна решења у области енергетике са Energy Tri из Челарева

137

Energy Tri из Челарева је је млада компанија основана са циљем бављења електроенергетиком и обновљивим изворима енергије. Стратегија компаније заснива се на пружању широког спектра услуга у овим областима, уз коришћење вишегодишњег искуства и стручног знања. Детаљи о досадашњим искуствима, референцама, областима фокуса и начину пружања услуга доступни су у одговарајућим секцијама веб-сајта energytri.rs


Уколико су вам потребне соларне електране, трафо станице, или комплетна техничка подршка, они пружају решења која ће обезбедити сигурно, ефикасно и одрживо снабдевање електричном енергијом.

Производи и услуге које нуди Energy Tri:

  1. СОЛАРНИ СИСТЕМИ –

    – Соларна енергија, соларни панели и соларне електране су постале кључна тема у савременом свету, због своје одрживости, чистоће и неисцрпивости као извора енергије.

    – Предности соларних електрана су многобројне. Прво, соларна енергија је чиста и обновљива, што значи да њена производња не емитује штетне гасове у атмосферу, доприносећи смањењу загађења и климатским променама. Осим тога, сунчева енергија је неисцрпна, доступна готово свуда и бесплатна за коришћење, што је чини економичном опцијом на дужи рок.

Израђујемо и прилагођавамо пројекте вашим потребама, саветујемо вас при избору опреме и оптималних решења за напајање електричном енергијом. Уз нашу подршку, ваша соларна електрана ће бити монтирана и прикључена на мрежу брзо и ефикасно.

  1. Израда пројектно-техничке документације и исходовање дозвола –  

Израда комплетне пројектно-техничке документације (IDP, PGD, PZI) електроенергетике, дистрибутивни системи електричне енергије на средњем и ниском напону, соларне електране, као и све врсте електро инсталација јаке и слабе струје на индустријским, пословно-комерцијалним и стамбеним објектима.
– Електронско подношење документације на ЦЕОП.
– Исходовање дозвола као и комплетне пратеће документације од стране надлежних јавних институција као што су ЕПС Дистрибуција, ЕПС Снабдевање и надлежне републичке, градске институције и ЈЛС (јединице локалне самоуправе).
– Услуге пројектантског и извођачког надзора.

  1. ШЕМИРАЊЕ ЕЛЕКТРО ОРМАРА

– Шемирање електро ормара енергетике и аутоматике.

– Шемирање електро ормара представља кључни корак у процесу дизајнирања, планирања и изградње електроенергетских система. Шемирање електро ормара обухвата детаљно мапирање и документацију електричних веза, компоненти и функција унутар електро ормара, пружајући јасну слику о начину рада система и олакшавајући његово одржавање и дијагностиковање проблема.

  1. ТРАФО СТАНИЦЕ и агрегати

  • Трафо станице типова МБТС, ЗТС, СТС 10(20)/0,4 kV
  • Дистрибутивни SN системи и далеководи 10kV/20kV/35kV као и NN мрежа
  • Израда пројектно-техничке документације и исходовање дозвола
  • Испорука комплетне опреме са услугом извођења радова на монтажи, повезивању и пуштању у рад
  • Ревизије и ремонти трафо станица са издавањем извештаја
  • Прикључци на електро-дистрибутивну мрежу, места мерења
  • Дизел електрични агрегати (прикључење и повезивање, рентирање агрегата, израда АТС ормара)
  1. Пружамо велики опсег консултантских услуга у области енергетске ефикасности

  • Израда техно-економских анализа како постојећег стања електроенергетских система, тако и техно-економска анализа оправданости уласка у нове инвестиције
  • Проналажење најоптималнијег идејног решења
  • Формирање пројектних задатака и избор одговарајуће класе квалитета опреме и материјала за набавку
  • Надзор и координација током извођења радова
  • Вођење инвеститора кроз инвестиционе пројекте из свих области електроенергетике
  • Праћење рада и анализа енергетске ефикасности система, производних погона
  • Услуга координације извођења електро радова јаке и слабе струје на градилиштима са организацијом људства, механизације, поручивањем материјала и вођењем грађевинских и обрачунских књига.

 

Будућност са соларном енергијом – Соларни панели 

Energy Tri посебну пажњу посвећује коришћењу обновљивих извора енергије, са фокусом на пројектовање и реализацију соларних електрана. Соларни системи не само да смањују месечне рачуне, већ и доприносе одрживости и смањењу угљеничног отиска. Уз услуге консалтинга, пројектовања и монтаже соларних панела, они вам помажу да направите корак ка зеленијој и одрживијој будућности.

Искористите предности соларних електрана – поврат инвестиције за мање од 5 година, нижи трошкови, еколошка одрживост и поузданост. Бирајте сигурну инвестицију уз минималан ризик.

За све ваше енергетске потребе – од дизајна до реализације, Energy Tri је ту да осигура стабилност, сигурност и енергетску ефикасност.

Контактирајте их  за више информација или консултације:

Телефон:  +381 64 2771 624
E-mail: [email protected]

Web sajt: energytri.rs

Остави одговор

Молимо вас унесите ваш коментар
Унесите ваше име овде