Нова места у вртићу у Бођанима за 25 малишана

У оквиру Пројекта „Инклузивно предшколско васпитање и образовање“ који се реализује у сарадњи са Министарством просвете, науке и технолошког развоја.

1312
Фото: Pexels

У оквиру Пројекта „Инклузивно предшколско васпитање и образовање“ који се реализује у сарадњи са Министарством просвете, отворено је 25 слободних места у ПУ „Колибри“ у Бођанима. До сада, отворена је 131 радна соба у 30 општина, односно 3.136 места у вртићима за децу широм Србије.


Када је у мају 2021. године Новак Ђоковић Фондација потписала споразум о партнерској сарадњи са Министарством просвете, науке и технолошког развоја на Пројекту „Инклузивно предшколско васпитање и образовање“, најављено је да ће до краја 2022. године бити отворено најмање 120 радних соба за малишане широм Србије. Мање од годину и по дана касније, превазиђени су првобитно зацртани циљеви и пројекат ће наставити да се имплементира.

Тим Новак Ђоковић Фондације руководи опремањем свих радних соба које се отварају у оквиру Пројекта „Инклузивно предшколско васпитање и образовање“. Фондација ће се, као и до сада, трудити да подржи напоре Министарства просвете, науке и технолошког развоја да унапреди систем предшколског васпитања и образовања и да се васпитни процес обавља у још бољим и квалитетнијим условима.

Остави одговор

Молимо вас унесите ваш коментар
Унесите ваше име овде