Акција прикупљања старог папира у Бачу

19
Фото: Pixabay

БАЧ – Пословни центар компетенција из Бача обавештава јавност да ће у месецу новембру на територији општине Бач бити организована акција прикупљања старог папира за рециклажу. 


Позивају се сви грађани и институције са територије општине да се одазову акцији прикупљања и да на тај начин дају допринос очувању животне средине.

Прикуљење количине се (уз претходну најаву на телефон 063/8864098, контакт особа Далибор Гајић) могу донети сваки радни дан у просторије Центра у Бачу, улица Николе Тесле бр. 17 (зграда Херкулеса) или се могу пријавити за евентуално преузимање старе хартије на терену.

Акција се спроводи у сарадњи са средњом Пољопривредном школом Бач, а све у циљу подизања свести код грађана и наших најмлађих о значају рециклаже и борби за очување шумског екосистема.

Средства прикупљена у акцији биже уложена у даље активности на пољу заштите животне средине на локалу. У децембру планира се спровођење акције прикупљања и одвожења електронског отпада (рачунари, штампачи,  фиксни и мобилни телефони, монитори

Остави одговор

Молимо вас унесите ваш коментар
Унесите ваше име овде