Одлаже се отварање деонице пута Бачка Паланка – Челарево

Куда од Бачке Паланке до Новог Сада када се затвори део пута од Челарева до Гложана?

340

Како смо претходно најавили Јавно предузеће „Путеви Србије“ је планирало да у суботу (05.11.) отвори за саобраћај деоницу државног пута И Б реда од Бачке Паланке до Челарева.


Ипак, због кише, запослени у овом предузећу нису били у могућности да заврше обележавање (фарбање) трака на путу, па је датум отварања, како сазнајемо, померен за понедељак (07.11.). под условом да временске прилике дозволе да се заврши обележавање пута. Уколико се због кише до тада не буду могли обавити ови завршни радови отварање ће се померити за први дан без падавина. Временска прогноза за овај део Бачке показује да ће први дан без падавина бити уторак (08.11.). Ми ћемо, у сваком случају, благовремено обавестити јавност о дану отварања ове деонице пута.

Након пуштања у саобраћај Бачка Паланка – Челарево затварориће се део деонице од Челарева до Гложана. Раније је саопштено да ће радови на овом делу пута бити завршени до 15. новембра, а како сазнајемо рок за завршетак ове деонице биће највероватније продужен за пет до седам дана.

Поставља се питање којим путем ће се моћи путовати на релацији Бачка Паланка – Нови Сад након затварања деонице од Челарева до Гложана. Како БАП ВЕСТИ сазнају, извођачи радова су планирали да саобраћај преусмере кроз Челарево преко улица Пролетерска и Маршала Тита, тако да неће доћи до потпуне обуставе саобраћаја.

11 Коментари

  1. Make sure to wash every day and then if it gets too dry, skip a day or two buy cialis pro On the morning of Day 21 each participant returned to the clinical facility prior to dose administration and were confined to the facility until Day 22 to allow for the collection of PK blood draws and safety assessments

Остави одговор

Молимо вас унесите ваш коментар
Унесите ваше име овде