Традиционални пријем предшколаца ПУ „Колибри“ код председника општине Бач

Традиционални пријем предшколаца

440
ФОТО: Facebook Општина Бач

У оквиру овогодишње „Дечије недеље“ традиционалне националне манифестације за заштиту и промоцију дечијих права, која се обележава под слоганом „Велико срце деце Србије“, данас. 04. октобра је у Свечаној сали Општине Бач уприличен је пријем предшколаца из ПУ „Колибри“ Бач.


Децу и васпитачице су дочекали председник Скупштине општине Бач Драган Амиџић, заменица председника општине Бач Марина Балабан и Шеф Кабинета председника општине Бач Тања Митровић, који су им се представили и захвалили што имају могућност да их угосте у згради Општине и представе послове на којима раде, те им на тај начин приближе функционисање Управе.

Уз занимљив квиз деца су одговарала на питања у вези са радом органа јединице локалне самоуправе, односно председника Општине и Скупштине, али и других Одељења.

За сам крај дружења, деца су обишла Кабинет председника Скупштине и тако се боље упознала са радним окружењем.

Данашњи гости у Општини Бач су својим домаћинима уручили пригодне поклоне које су припремили заједно са својим васпитачицама: Јеленом Мировић, Иваном Фелтан, Аном Филиповић Кнежевић и Магдаленом Старовић, те изрецитовали стихове које су научили:

„Дечија недеља ту је, свако дете се радује. Веселе се дечја срца, у ритму љубави свако куца! Радујемо се свете, широм наше планете! Упловимо у свет маште, будимо цвет дечје баште. Нека радост увек траје. Нека никад не престаје. Моје срце не мирује, велико је срце Србије“.

Малишани су у оквиру дечије недеље која је почела 02. октобра и траје до недеље 08. октобра јуче имали маскенбал, док их сутра у 10:00 часова у Великој сали Народне библиотеке“Вук Караџић“ Бач очекује представа „Стидљива аждаја“, док је петак 06.10. резервисан за дружење на Тргу у Бачу и велики дечији базар, односно пијацу.

Остави одговор

Молимо вас унесите ваш коментар
Унесите ваше име овде