Одржана манифестација „Бачки котлић“ у Градском парку

Преко 1.000 људи са територије целе Војводине посетило је овогодишњи Бачки котлић

1000
Извор: Туристичка организација општине Бач

БАЧ – Туристичка организација општине Бач, током протеклог викенда у суботу 19.08. у Градском парку у Бачу, 19. пут заредом организовала је традиционалну манифестацију „Бачки котлић“.


Велелепни гастрономски догађај је ове године привукао велики број, како посетилаца, тако и такмичара. Укупно 87 пријављених екипа је кувало рибљу чорбу, док је укупно 71 екипа предала свој узорак на жирирања а остали су се окупили првенствено због дружења те, како и сами кажу, доброг провода.

Двочлани жири који је радио у саставу: Томислав Суботички из Новог Милошева и Драган Митић из Ловћенца, донео је одлуку да треће место припадне екипи: „Ранч мустанг“, док је друго место припало екипи „Владимир Ловрић“.

Овогодишњи победник манифестације „Бачки котлић“ је екипа „No name“, предвођена Стојаном Антонићем. Најбоља екипа је осим награде у виду котлића за кување освојила и путовање на Дивчибаре у одмаралишту Дома здравља Бач, који је уједно и дугогодишњи спонзор манифестације.

Посебно узбудљив део манифестације, сваке године, буде избор за најлепше декорисан сто. Овогодишњи жири је одлучио да екипи „Дунавџије“, припадне ова награда.

За добру целовечерњу забаву задужен је био „Боле бенд“ који су употпунили целокупну манифестацију. Туристичка организација општине Бач се посебно захваљује свим такмичарима, посетиоцима и гостима који су допринели чињеници да је Градски парк у Бачу у току суботњег поподнева посетило преко 1.000 људи са територије целе Војводине.

Остави одговор

Молимо вас унесите ваш коментар
Унесите ваше име овде